woensdag 7 juni 2017

Brei- en Haakfestival Arnemuiden 2017


Vorig jaar was de eerste editie van het Brei- en Haakfestival in Arnemuiden.
En wat was dat toen gezellig!

Ja, dit ben ik ;)
 (Zie hier het verslag van de organisatoren)
Ik ben er toen samen met mijn haakvriendinnetje heen geweest,
en het is echt een aanrader.. dus zijn we dit jaar weer gegaan!

De foto's zijn genomen met een leentoestel, en de camera was echt super vaag..
dus een beetje door de blur heenkijken graag,haha.

We kwamen om iets voor 11 uur al aan.. en ondanks dat Jeanet had gevraagd niet voor 11 uur te komen, was het toch al aardig druk. We besloten eerst de winkel in te gaan..want vorig jaar hebben we ruim een uur in de rij gestaan..dat waren we nu noet van plan ;). We schoven aan bij de workshop van Jellina en maakten een bloemenarmbandje. Steeds keken we even of er bij de workshop mochila haken een plekje was..maat dat was steeds erg drukbezocht. Na de lunch zagen we onze kans en hebben we een schattig klein tasje gemaakt. Deze techniek smaakt naar meer!
We liepen wat rond, maakte her en der een praatje..en toen besloot ik ineens dat ik toch nog iets wilde hebben uit de winkel..haha..jeetje wat was dat druk! Maar ik vond het boek (meer kant haken van Sascha blasé) wat ik wilde hebben, en heb het zelfs nog door haar kunnen laten signeren.
Het was wederom een gezellige dag! We hebben genoten, volgend jaar zijn we er weer bij!

Kijk je mee naar een kleine impressie van deze dag;

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Nog leuker dat je een reactie achter wilt laten... of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat anderen zeggen.. kan ook natuurlijk! :-)