zaterdag 5 januari 2013

Babykamer

 Inmiddels vullen wij ik onze mijn dagen met wachten op de komst van de baby.
Vanaf vandaag moet ik nog 9 dagen tot de uitgerekende datum..
Alles is af, alles ligt klaar.. de kleine diva mag komen.. aan haar kamertje zal het niet liggen!
1). De muurschildering die ik maakte naar aanleiding van een muursticker 2). De wandplank boven de commode, laten maken van sloophout 3). De kamer vanuit de deur (bruine deur is inmiddels wit en heeft gordijntjes) 2). Kamertje vanaf het balkon 3). Kledingcollectie voor de diva

1). Eerste pakje! 2). Piepkleine luiertjes! 3). Zelfgemaakte kruikenzak met knuffeltje 4). Oililly luiertas, gekocht toen ik zwanger was van mijn eerste dochter.. ben er nog steeds verliefd op! 5). Zelfgemaakte lampenkap 6). Zelfgemaakt memobord 7). Petticoat voor de eerste fotoshoot!

En dan toch wel onze trots! De wieg! Bij vrienden zagen we een soortgelijke wieg, en ik wist meteen; dat wil ik ook! Via marktplaats scoorde ik de wieg voor twee (!!) tientjes en daarna kon het opknappen beginnen! Wat hebben we daar een punthoofd van gekregen zeg.. pfff... wat een werk was dat..Al die spijlen..druipers.. NOOIT aan beginnen zeg ik je! De wiegbekleding heb ik zelf gemaakt en was zo gepiept!
In het wiegje ligt een oud wiegenlakentje, dat ik kreeg nadat Faye niet meer met lakentjes sliep. Het is van de zoon van mijn stiefvader geweest en heeft een mooi roze kantje erop. Toen ik hoorde dat we weer een meisje kregen wist ik; die gaat in het wiegje, en het staat super schattig!
Over de rand van het wiegje hangt de zelfgehaakte grannydeken en in het wiegje de meest schattigste knuffeltjes ever.. kijk maar:


Ben er helemaal verLief!t op ;-)

1 opmerking:

  1. Wow echt heel mooi, die wieg ook heel apart en prachtig :-)) Wij zouden vanavond ook gaan kijken voor de meubeltjes die iemand op MP verkoopt maar heb de buikgriep en het is een anderhalf uur rijden zeker, helaas moeten afbellen :( ben wel bang dat ze het straks verkoopt maar ja doe er niks aan :(

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Nog leuker dat je een reactie achter wilt laten... of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat anderen zeggen.. kan ook natuurlijk! :-)